Stan Severine Kojić u Zagrebu opljačkan je sredinom juna, te su tom prilikom lopovi vezali njenu kućnu pomoćnicu i pokupili nakit i druge vredne stvari.

S obzirom na to da pevačica nije bila u stanu, a da je u njenom penthausu bila samo kućna pomoćnica koju su provalnici vezali, Severina se ubrzo nakon pljačke vratila i potom dala iskaz policiji.

Pripadnici policije su danima dolazili i prikupljali dokaze kako bi uhvatili pljačkaše koji su, prema nekim informacijama, navodno odneli nakit i dragocenosti u vrednosti od 300.000 evra.

severina
Instagram 

Pevačica je nakon svega iznenadila izjavom, srećna što joj lopovi nisu odneli nešto drugo.

Dobra stvar je da se nisu usredsredili na haljine i cipele jer bih ih sama tražila po Zagrebu“, našalila se Severina, piše 24sata.hr.

Podsetimo, nakon pljačke Severina je rekla da se stvari mogu nadoknaditi.

„Ovo danas… Razumete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, pre svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju pre svega sentimentalnu vrednost, ali s tim ću se lakše nositi. Stvari imaju vrednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno vreme bez mog deteta ne može se nikad nadoknaditi“, rekla je Severina tada za Jutarnju list.

Instagram Severina