Pre nekoliko dana, dva maskirana razbojnika upali su u stan Severine Kojić, koji se nalazi u Zagrebu, a lopovi su pokupili sve vredne stvari koje je pevačica imala u stanu.

Sada su isplivali novi detalji slučaja o kom bruji ceo region.

Naime, kako se navodi, u njen stan su ušli nepoznati ljudi i vezali kućnu pomoćnicu, te ubrzo pobegli u nepoznatom pravcu, a provalnici su zapravo danima pratili pevačicu i čekali da napusti svoj dom.

Severina
ATA Images/Antonio Ahel 

Sumnja se da je Severinin stan bio tipovan, a lopovi su u penthaus upali kad je Kojićka izašla iz stana i zajedno sa svojim menadžerom Tomicom Petrovićem otišla na sastanak.

Lopovi su sprejom isprskali video-nadzor na zgradi prekoputa Severinine, dok je kamera na pevačicinoj zgradi bila pod čudnim uglom, piše "Kurir". Inače, ceo taj kvart je pokriven kamerama, pa se policija uzda u snimke kao pomoć u rasvetljavanju ovog slučaja.

severinin stan u zagrebu opljačkan
Instagram 

Podsetimo, povodom celog slučaja, pevačica se oglasila i rekla: "Ovo danas... Razumete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, pre svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju pre svega sentimentalnu vrijednost, ali s tim ću se lakše nositi"

Ostaje da vidimo da li će i kada doći do rasvetljavanja slučaja i da li će lopovi biti uhvaćeni i privedeni pred lice pravde.