Pevačica Severina Kojić (49) svojom zadnjom objavom na Instagramu raspametila je obožavatelje. Snimila se kako pleše uz pesmu "The Girl From Ipanema" i snimak podelila na društvenoj mreži.

"Poljupci lete sa Šolte sve do Brača", napisala je uz video kojim je najavila svoj koncert na Bolu, a iako se u njemu vidi samo njena senka, trakice na bokovima odale su da nosi bikini.

"Prava umetnica", "Obožavam kako se krećeš", "Opa, chiquita bonita", "Najdivnija", "Kakvu ti energiju imaš", pisali su joj očarani obožavatelji koji su je obasuli srcima i lajkovima.

Njeni pratioci pevačici su zamerili samo to što nije pokazala i kako izgleda, iako Severina ćesto objavljuje svoje slike u kupaćem.

Severina je nedavno bila na odmoru sa svojim sinom pa je sa svojim pratiocima često delila zanimljive fotografije, a mogli smo i da vidimo hrabru pevačicu kako se spustila zip lajnom.

severina plese u kupacem
Instagram 

Inače, Seve je nedavno prestala da prati svog supruga Igora na Instagramu, kao i on nju, čime su rasplamsali glasine o njihovu razvodu koje kruže već mesecima, ali niko od njih se oko toga još nije oglasilo.

Više Severininih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Severina