Mnogi su nagađali da je ljubavi između Severine Kojić i njenog supruga Igora došao kraj, jer se jako dugo nisu pojavili zajedno u javnosti, a kako su oboje veoma aktivni na društvenim mrežama dugo nisu objavili ni zajedničku fotografiju.

Uprkos brojim spekulacijama nazire se odgovor na pitanje šta se dešava sa njihovom odnosom, jer je jedan potez otkrio sve.

Naime na popularnoj drištvenoj mreži Instagram supružnici su do sada pratili samo jedno drugo dok to sada više nije slučaj. Na Kojićevoj listi ljudi koje prati na pomenutoj mreži Severine više nema.

severina i igor kojic razvod
Instagram 

Supružnici, koji već više od godinu dana ne žive zajedno, ranije su demantovali navode o njihovom razlazu, ali to više ne čine.

Pored toga, šuškalo se da je Severina već našla novu ljubav. O tome da je pevačica bliska s Tomislavom Voštinićem počelo se sve glasnije pričalo krajem novembra prošle godine, što su preneli hrvatski mediji.

Tokom prošlog leta Severina je svoje društvo odvela u njegovu modernu vinariju pola sata vožnje od Zagreba, o čemu svedoči fotografija na njenoj društvenoj mreži iz septembra, prošle godine.

severina razvod
Instagram 

Kako je Vinarija u u vlasništvu Voštinića, krenule su spekulacije da je Seve prebolela Igora. Iako ni Severina ni Igor još uvek ne priznaju zvanično da je između njih sve gotovo, kraj je, sudeći po svim informacijama, neizbežan.

Više Severininih i Igorevih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Severina i Igor