Poslednjih dana Severina itekako ima razloga za osmeh.

Nakon traumatične pljačke stana i saznanja da joj je stan najverovatnije tipovan, pevačica je otišla na odmor sa svojim sinom Aleksandrom, a tom prilikom obradovala je pratioce snimkom koji je upravo i snimio njen sin, na kom se spuštala zip-lajnom.

"Idem prva da vam pokažem da je sve moguće", poručila je tada Severina, a sada ima još jedan razlog za sreću.

Naime, njena bliska rođaka postala je majka.Mia Popović, inače ćerka njene sestre Marijerodila je sina u zagrebačkoj bolnici. Mia je sina dobila s partnerom Ivanom Lepušićem sa kojim živi u neposrednom komšiluku svoje tetke Severine.

cerka severinine sestre marije mia popovic postala je majka
pritnscreen/instagram 

Pevačica je često na društvenim mrežama delila njihove zajedničke fotografije, a upravo je Mia bila jedna od najpouzdanijih osoba koja je ponekad čuvala Severninog sina. Zanimljivo je i da je upravo ona pre 30 godina odabrala ime Mia, što je otkrila povodom njenog rođendana na društvenim mrežama.

"Postoje u nama neki osećaji neprevodivi u reči. Kad se rodila, dala sam joj ime. Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati. Jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti "onom gore" što mi ju je poslao. Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmeh s lica i da te sreća prati gde god krenula. Voli te ponosna tetka", napisala joj je tada u čestitki.

severina je na instagramu otkrila da je ona mii dala ime
printscreen/instagram