Brak Severine i Igora Kojića pod lupom je javnosti od početka njihove veze. Znakove da se mire, ili razvode, mediji su pronalazili gde god se za to ukazala prilika, dok su supružnici birali da na odvojenim adresama žive svoje živote.

Mnogi su nagađali da je ljubavi između Severine Kojić i njenog supruga Igora došao kraj, jer se jako dugo nisu pojavili zajedno u javnosti, a kako su oboje veoma aktivni na društvenim mrežama dugo nisu objavili ni zajedničku fotografiju.

Iako su dugo oboje ćutali, o svojim neraščišćenim odnosima, Igor Kojić ovoga puta dao povoda javnosti da još više posumja.

igor kojic o razvodu sa severinom
screenshoot/instagram 

Naime on je objavio fotografiju zida jednog restorana, na kome je pisalo: " Tamo si, gde bi zapravo trebalo da budeš", i ovim putem poslao jasnu poruku da je krenuo dalje i da je ta odluka najbolja koju je u poslednje vreme mogao da donese.

Instagram Severina i Igor

Iako se Severina još uvek nije oglasila, praćenja na društvenim mrežama govore same. Naime na popularnoj drištvenoj mreži Instagram supružnici su do sada pratili samo jedno drugo dok to sada više nije slučaj. Na Kojićevoj listi ljudi koje prati na pomenutoj mreži Severine više nema.

severina kojic
Instagram