Pevačica Severina i njen, sada već bivši, suprug Igor Kojić definitivno su stavili tačku na svoj brak, nakon brojih pokazatelja da između njih dvoje odavno više nešto ne štima.

Naime, Severina se sada razvela i zvanično, jer su oboje potpisali papire za razvod braka, danas u Zagrebu, piše Republika.

Prema pisanju medija, moguće je da su Igor i Severina određeno vreme glumili da su u srećnom braku, dok je u toku bio spor za starateljstvo nad Aleksandrom, sinom Severine i Milana Popovića.

igor kojic i severina
Instagram 

Njih dvoje su podneli zahtev za razvod brak 12. avgusta, samo 15 dana nakon što je doneta presuda o starateljstvu, a već neko vreme, prema saznanjima javnosti, nisu živeli pod istim krovom.

Par već neko vreme nije viđen zajedno u javnosti, što je dodatno podgrejalo sumnje o rastanku. Takođe, nedavno Igor je Severinu otpratio sa Instagrama, a ubrzo je i pevačica učinila isto. Kojiće je takođe obrisao sve slike sa Severinom, dok pevačica poslednjih godinu dana nije objavila nijednu fotografiju sa sada već bivšim mužem.

Instagram Severina i Igor