Fudbalski menadžer je podelio fotografiju svoje senke u travi koja podseća na stav legendarnog pevača Fredija Merkjurija. Naime, vidi se Igor ima jednu ruku podignutu u vazduh baš kao što je to činio i pokojni frontmen rock grupe Queen u muzičkim spotovima i na svojim nastupima.

To je bio jedan od zaštitnih poteza Fredija koji je poznat po hitovima "I Want To Break Free" i "Don't Stop Me Now". Inače, kratko nakon što su izvori bliski pevačici potvrdili da su se zvanično razveli, Igor se oglasio na Instagram storiju.

igor kojic prva objava nakon razvoda
screenshoot/instagram 

Pevačica i fudbalski menadžer su potpisali sporazumni razvod braka 19. avgusta na zagrebačkom sudu za koju su podneli zahtev pet dana ranije.

Razvod je potvrdila i Severina koja se oglasila putem svog PR tima.

"Naš je razvod sporazuman, kao što je bio i dogovor o životu na različitim adresama. Zajedno smo potpisali, zajednički advokat predao je papire na sud i nemam šta da dodam. Osim da nisam ni slutila da sudovi mogu biti tako agilni. U slučaju mog deteta nisu bili. I to, nećete verovati, ista sudinica koja je vodila predmet starateljstva, Tea Golub. Nije joj trebalo ni sedam dana da potvrdi sporazumni razvod", istakla je pevačica.

Instagram Severina i Igor

Severina je svojom poslednjom objavom stavila do znanja da život i nakon razvoda živi punim plućima. Bivši partneri su se nedavno otpratili sa Instagrama, a Kojić je takođe obrisao sve slike sa Severinom, dok pevačica poslednjih godinu dana nije objavila nijednu fotografiju sa sada već bivšim mužem.