Bilo je jasno da nešto u braku Severine i Igora Kojića ne štima i pre nego što se pevačica i oglasila putem PR tima da su se, sada već bivši, supružnici juče razveli.

Ipak, ovom paru koji je bio šest godina u braku nije smetala ni razlika od 15 godina, a dok je ljubav trajala važili su za jedan od najskladnijih parova u svetu poznatih.

Sam početak njihove veze bio je pravi šok za javnost, ali ubrzo su ih mnogi zavoleli jer su od početka izgledali kao da su se suđeni partneri konačno našli, pa tako i ljubav krunisali brakom u novembru 2015. godine.

Javnost je saznala za ljubav Severine i Igora kada je hrvatska pevačica u jednom intervjuu potvrdila glasine da su u ljubavnom odnosu, a ubrzo potom su jedno drugom rekli i sudbonosno "da".

severina i igor razvod braka
Instagram 

Obzirom da je njihovoj ljubavi došao kraj, mnoge zanima kako je ona uopšte i počela. pre nekoliko godina je Severinin dobar prijatelj i estradni menadžer Edvin Softić ispričao za medije da je on taj koji ih je spojio.

"Igor je bio moj prijatelj, a sa Severinom sam odavno porodica. Drago mi je zbog toga što se njihova veza završila brakom",  izjavio je on za hrvatske medije pre nekoliko godina.

Navodno je slavni menadžer Softić odveo Igora na Severinin koncert u Sava centru, a zatim ga u bekstejdžu upoznao sa svojom prijateljicom. Već pri prvom susretu su se, kako su pisali hrvatski mediji, rodile prve simpatije, a ubrzo je počela ljubav o kojoj se puno pričalo.

Ipak, njihovom braku došao je juče kraj, a o samim bračnim problemima, sada već bivših, supružnika počelo se šuškati u aprilu prošle godine nakon što se Severina sama vratila u Hrvatsku. Naime, srpski mediji su tvrdli da se pevačica posvađala s Igorovim roditeljima dok je boravila s njim u njihovom domu u Beogradu.

To je samo nastavilo sumnje javnosti, iako su dugo delovali kao da je njihov odnos stamen i neuništiv. 

screenshoot/instagram, Instagram Severina i Igor Kojić