Nakon nastupa u Sloveniji i Primoštenu na kom je oduševila pantalonama i celokupnim modnim izdanjem, Severina je svojom poslednjom objavom na Instagramu dala do znanja kako trenutno odmara i puni baterije u rodnom Splitu.

"Lipo je sist na skale i promatrat život", napisala je Severina ispod fotografije na kojoj prijateljici i poznatoj splitskoj fotografkinji Sonji Dvornik pozira u efektnom letnjem izdanju.

Svoju ljubav prema komadima sa dizajnerskim potpisom splitska pevačica ne krije godinama, a njenim izdanjem u rodnom Splitu ovoga puta su dominirale jedne od najpoželjnijih papuča letnje sezone, čiji su model kopirali čak i high-street brendovi.

severina poput brižit makron
Instagram 

Naime, reč je o modelu Oran s potpisom luksuzne francuske kuće Hermes, a njima je zaokružila kombinaciju crne suknje tropskog printa i klasične bele košulje, ležerno vezane u visini struka.

Zlatne ogrlice od lanaca kakve poslednjih sezona važe za must have na modnoj sceni nije nedostajalo u novom Severininom stajlingu, kao ni dizajnerski primer popularne torbice.

Njen odabir ovoga puta pao je na model Capucines s potpisom Louis Vuittona iz čijih kreacija retko izlazi francuska prva dama Brižit Makron.

U galeriji pogledajte Severininu kombinaciju:

Instagram, screenshoot/instagram Severina