Pevačica Severina Kojić (49) ne odriče se glamura ni preko leta, a nakon nastupa gde je doživela i malu nezgodu ponovo je ugrabila vreme za odmor.

To je potvrdila i svojom zadnjom objavom na Instagramu.

Podelila je fotografiju na kojoj pozira poput svetskih diva u elegantnom belom kompletu koji otkriva stomak i s velikim šeširom na glavi, a jednim je detaljem sve raznežila.

Severina je na njega ukazala i u opisu svoje objave, a radi se o prvim slovima njenog i sinovog imena između kojih stoji srce.

severina
Instagram 

Detalj koji je posvetila sinu nije promakao njenim pratiocima koji nisu propustili da prokomentarišu i njen izgled na fotki.

"Prelepa moja", "Veoma si elegantna", "Prekrasna dama u belom", "Pozdrav lepotice", ređali su se komplimenti ispod slike za koju je i u sat vremena od objave skupila preko 10 hiljada lajkova.

Severina se proteklog vikenda na svojem Instagramu javila s Ibice, odakle je takođe počastila obožavatelje glamuroznim, ali i izazovnim izdanjima.

Instagram Severina na Ibici

Posetimo, nedavno su medji pisali kako je izostala čestitka na Instagramu za 34. rođendan njenog muža Igora Kojića, što je dodatno podgrejalo nagađanja da više nisu zajedno.