Severina leto provodi radno pa je, u tako u maloj pauzi od koncerata i nastupa, posetila vinariju u Potoroži čije je zaštitno lice.

Po dolasku u slovensko letovalište pevačica je na Instagramu objavila atraktivnu fotografiju kako izlazi iz automobila pri čemu su najviše pažnje ukrale štikle koje je ponela, ali ni njena savršeno izvajana figura nije zaostajala.

Dobro je poznato da je Severina ljubiteljka vrtoglavo visokih potpetica što potvrđuje i ova njena poslednja fotografija koju je objavila na Instagramu.

Na njoj Severina nosi kožne crne sandale s platformom i poprilično visokom tankom potpeticom i debljim kaišem oko članka, što je odlično jer je baš on taj koji nogu drži čvrsto kako bi svim fanovima visokih stikli hodanje u njima bilo bar malo olakšano.

Štikle izgledaju neverovatno dobro, ali jedno je sigurno- reč je o modelu u kojem samo najveštije dame mogu da izdrže celu noć.

Uz ove veoma seksepilne štikle Severina je nosila elegantnu haljinu u svetlijoj nijansi smeđe i deblji kaiš oko struka, a stajling za dolazak u Portorož dopunila je sa zanimljivim modelom crne torbe sa zlatnom ručkom nalik obruču.

Instagram Severina