IGOR JE NJU OSTAVIO ZBOG SEVERINE: Retko ko se seća da je pre pevačice ljubio jednu od NAJLEPŠIH GLUMICA

Bivša devojka Igora Kojića, slavna glumica ostala je slomljena, kada ju je fudbalski menadžer ostavio zbog Severine, sa kojom se nedugo zatim venčao.

ATA Images/Antonio Ahel 

Nakon višemesečnog nagađanja o odnosu Severine i Igora Kojića, sada već bivši supružnicu stavili su tačku, kada su se pre nekoliko dana zvanično razveli pred sudom u Zagrebu.

Prema pisanju medija, moguće je da su Igor i Severina određeno vreme glumili da su u srećnom braku, dok je u toku bio spor za starateljstvo nad Aleksandrom, sinom Severine i Milana Popovića.

I dok se pevačica oglasila preko svog PR tima, fudbalski menadžer je potvrdio razvod braka simboličnom objavom.

severina i igor kojic
Instagram 

I dok je pre braka sa Igorem Severina bila verena pet puta, malo ko se seća da je Kojić zbog nje ostavio poznatu glumicu Katarinu Radivojević.

Iako je tada priča o krahu ove ljubavi punila novinske stupce, danas se malo ko seća da je Igor imao tajnu romansu sa ovom poznatom glumicom.

Naime, bivša devojka Igora Kojića ostala je sama, kada je on, zbog Severine odlučio da je napusti. Iako se tajne veze, koja je trajala mesecima, glumice i fudbalskog menadžera malo ko seća, Katarina Radivojević nekada je bila ostavljena.

katarina radivojevic
printscreen/youtube 

Inače, Katarina nema sreće sa hrvatskim lepoticama, jer ju je i Vidoje Ristović svojevremeno ostavio zbog voditeljke Nikoline Pišek.

ATA Images/Antonio Ahel Katarina Radivojević

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1