Nikolina Pišek sa razlogom nosi titulu jedne od najlepših i najstilizovanijih žena na javnoj sceni.

Poznata je kao neko ko veoma vodi računa o svom izgledu, a sa 45 godina deluje daleko mlađe, te joj na vitkoj liniji mogu pozavideti i dvadesetogodišnjakinje.

Ipak, ni lepoj Nikolini nije strana upotreba filtera i Fotošopa, uostalom, kao i većini ljudi, ali se ona zbog upotrebe istih našla na meti oštrih kritika.

Naime, voditeljka je svoj profil postavila fotografiju u sivom bikiniju u haljinici za plažu sa zmijskim dezenom.

nikolina pisek o zlatnom satu
pritnscreen/instagram 

"Golden hour. Magičan sat pre zalaska ili malo posle izlaska sunca. Krenimo s večernjim zlatnim satom. Iako ne traje punih sat vremena, već dosta kraće, radi se o vremenu pre i nakon zalaska sunca na horizontu. Kako svetlost sunca putuje pod mnogo položenijim uglom, dok prolazi kroz atmosferu dobija crveniju boju i postaje prigušeno pa su senke mnogo blaže, ako su uopšte vidljive. Nebo (a pogotovo oblaci iznad horizonta) dobijaju sve nijanse crvene boje, čiji intenzitet zavisi od stanja u atmosferi, položaja i tako dalje.

Od toga i od doba godine zavisi i trajanje zlatnog sata a u jednačinu treba još dodati i geografsku poziciju na kojoj se nalazimo. Ako ste blizu severnog pola, tada zimi sunce i ne zalazi pa taj zlatni sat može trajati satima. Ali u našim krajevima će trajati mnogo kraće. Ali dovoljno da napravite dobre fotografije ako ste na pravom mestu u pravo vreme. Pokušajte...", poručila je.

Naravno, pratioci su oduševljeno komentarisali fotografiju upućujući joj pregršt komplimenata, ali su se našli i oni kojima se nije toliko dopala voditeljkina objava.

U moru komentara, jedan se posebno istakao:

"Tako pametna i inteligentna i tako lepa. Ali zašto svi ti neprirodni filteri? Nesigurnost u sebe ili nadam se samo igra sa svojim pratocima? Znaš i svi mi vidimo da nisi ti to na slici. Ti si daleko lepša i posebnija, ali ti to ne vidiš", napisala je jedna korisnica Instagrama, a Nikolinu je ovako nešto posebno "žacnulo" pa je direktno odgovorila:

nikolinu iznervirali komentari da koristi previse filtera
printscreen/instagram 

"Super, hvala na primedbi. Samo bih volela da znam kada ste me poslednji put zapravo videli?" upitala je Ristović, ali pratiteljka joj više nije odgovarala.

Instagram Nikolina Pišek