NIKOLINA PIŠEK IMA SAVRŠENU LETNJU FRIZURU: Evo kako da same napravite LION CURLS u samo 2 koraka

Nikolina Pišek poznata je kao neko ko prati trendove, ali i ih i postavlja, a ovog puta oduševila je pratioce kovdžama koje su dale posebnu notu romantičnom outfitu koji je ponela.

Nikolinu Pišek bivši ostavio kada je bankrotirao
printscreen/instagram 

Ako je ijedna frizura doživela pravi comeback ove sezone, to su zasigurno lokne i sve varijacije istih.

Od zavodljivih talasa, preko afro varijanti, pa sve do opuštenih kovrdža... za šta god da se odlučite, budite sigurni da ćete biti u trendu.

To naravno zna i jedna od najlepših voditeljki na ovim prostorima, Nikolina Pišek.

Nedavno je napravila pravu pometnju fotografijom na kojoj je u letnjoj mini haljini i zlatnim sandalama. Komplimenti na račun njene linije i stila su se samo ređali, ali ono što je posebno privuklo pažnju svih je njena frizura.

Naime, iako ćete na internetu naći veliki broj tutorijala za ovakve i slične lokne, ovakav stil još zovu "lion curls" zbog toga što kosa podseća na grivu.

Dakle, em lokne, em volumen.

Ako je ovako nešto ono što vam se dopada, a nemate prirodno kovdžavu kosu - ne očajavajte. Možete i sami napraviti ovakve lokne, a sve što vam je potrebno su gumice i figaro.

Prvi korak je da kosu ispletete u pletenice. Kike treba da su tanje, ali ne pretanke. Najbolje je da sa njima prespavate, ili da vam stoje na kosi barem nekoliko sati.

lokne lion curls
printscreen/youtube 

Pre pletenja, ukoliko želite da vam traju duže, nanesite na pramenove malo pene za oblikovanje.

Nakon toga, kada raspletete kike, ide završni korak. Naime, da biste dobili ovakav volumen, potrebno je da ove talasaste pramenove uvijete figarom.

lokne lion curls
printscreen/youtube 

Neke pramenove preskočite da bi frizura imala više boho efekat.

Na kraju protresite prstima i nanesite lak za kosu.

lokne lion curls
printscreen/youtube 

Jednostavno i veoma efektno, a za detaljniji postupak, pogledajte video Desi Perkins, šminkerke i svetski poznate influenserke kojoj je ova frizura zaštitni znak, baš kao i Nikolini.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši