Latino diva Dženifer Lopez važi za zvezdu koja je uvek besprekorno doterana i negovana i kao neko ko veoma vodi računa o svom izgledu. Pored toga što brine o svom telu i pobornik je zdrave ishrane ona posebnu pažnju pridaje i izgledu svoje kose.

Iako je često menjala frizure i stilove njena kosa je uvek bila inspiracija mnogi ženama kada je izgled kose u pitanju.

Pred vama je cela evolucija njenih beauty izdanja pa krenimo redom

PRAMENOVI

Dženifer uvek bira pramenove u braon nijansama, nijansama meda ili onim u plavim tonovima. Uvek ih dodatno istakne tako što joj je kosa isfenirana na blage talase. Koja god da je nijansa u pitanju pramenovi su postali njen zaštitni znak od koja Džel Lo nikako ne odustaje.

dzenifer lopez frizura
Instagram 

LOKNE

Moramo priznati da sa loknama Lopezova uvek izgleda fenomenalno. Retko se poznate ličnosti odluče za ovaj trend jer ih on učini starijim nego što jesu. To pravilo za nju ne važi. Pamtimo uvek njene lokne sa kosom u kestenjksastim tonovima kada se zabavljala sa Benom Aflekom.

dženifer lopez frizura
screenshoot/instagram 

BALAYAGE

Popularna diva ispratila je i popularan trenda balayage. Ovo su njena najbolja izdanja, a mi smo neodlučni da li nam se više dopada sa talasima u kosi ili pak ravno isfeniranoj. Oko jednog smo sigurni a to je da joj ovaj francuski trend predivno stoji.

dzenifer lopez
Shuterstock 

REP

Bilo da je reč o klasičnom konjskom repu ili pak onom kod kojeg kosu delimo na dva dela Dženifer je isprobala sve varijante ovog trenda. Uvek do izražaja dolazi bujnost njene kose koju ne možemo da ne pomenemo.

dzenifer lopez frizura
Shuterstock 

PUNĐA

Oduševljava nas činjenica da se Dženifer poigrala sa punđama u svim oblicima. Od one „neuredne“ do one elegantno pokupljene na samom temenu glave. Možda najveći favorit nam je varijanta kada nosi punđu na samom temenu sa puštenom kosom.

dzenifer lopez frizura
Shutterstock 

BOB

Navikli smo da je viđamo sa dugom kosom, ali ništa manje nam se ne dopada ni njena varijanta nošenja bob frizure. Viđali smo je u svim izdanjima, ravan bob, glamurozan sa loknama na krajevima ili pak onaj „neuredan“ gde joj pramenovi dolaze do izražaja. Smatramo da je ovo skraćivanje kose bilo pravo osveženje kada je njen izgled u pitanju.

dzenifer lopet frizura
Shutterstock 

WET LOOK

Hit frizuru bob videli smo i u varijanti gde joj je kosa zalizana. Svi dobro pamtimo i kada se na Met Gali pojavila sa dugom kosom koja je takođe bila zalizana kako bi glamurozan izgled bio upotpunjen.

dzenifer lopez frizura
Shuterstock 

PLETENICA

Iako nije od onih koja eksperimentiše sa drastičnim promenama kolorizacije kada je o kosi reč Dženifer ume da se poigra sa pletenicama. Nosila ih je u svim varijantana, kao kruna pletenicu, ispletenu u više manjih pa spojene u jedan rep do onih koje su činile glamurozne i elegantne punđe.

dzenifer lopez kosa
Shutterstock 

ŠIŠKE

I za kraj, ništa manje zapažene su i njene frizure sa nezaobilaznim šiškama. Uglavnom kosu pušta neobavezno isfeniranu ili vezanu u nizak konjski rep. Sa ovim šiškama Džej Lo izgleda još mlađe, zar ne?

dzenifer lopez kosa
Shuterstock 

Sve njene frizure pogledajte u galeriji u nastavku teksta: 

Shuterstock dzenifer lopez frizure