SANJA VUČIĆ IMA NAJPOPULARNIJU FRIZURU LETA: Kako da napravite AFRO LOKNE bez upotrebe toplote

Sanja Vučić zna da su afro lokne ovog leta u trendu, a mi vam otkrivamo kako same možete da ih napravite, bez upotrebe toplote.

Instagram 

Zgodna Uraganka Sanja Vučić je neko prati trendove kada su u pitanju garderoba i šminka i uvek je savršeno stilizovana, a sada smo imali prilike da vidimo da i kada je kosa u pitanju pevačica zna šta je in.

Sanja je na svom Instagramu podelila najnoviji video na kom možemo videti da se odlučila za frizuru koja je apsolutni hit sezone, a to su afro lokne.

Ova frizura se vratila na velika vrata, a ova lokne su idealne za sve prilike u kojima želite da izgledate šik i doterano, a možete je lako napraviti bez posete frizeru.

sanja vucic frizura
Instagram 

Ovakve lokne apsolutni su trend kada je stilozovanje kose u pitanju, a lako mogu da se naprave i u kućnim uslovima.

sanja vucuc frizura
Instagram 

Da biste postigle ovaj "divlji" izgled vaše kose nije vam čak potrebna ni toplota niti bilo koji aparat za uvijanje kose. Sve što vam je potrebno su male gumice i platične slamčice za piće.

Uzmete pramen kose i jednostavno ga od korena obmotate oko slamčice sto čvršće do polovine slamke, a preostali kraj savijete ka unutra i vežete gumicom. Isto radite i sa drugim krajem koji takođe pričvrstite gumicom za kosu.

Ovu frizuru je najbolje da napravite uveče i da prespavate sa slamčicama za što bolje definisanije lokne.

afro lokne
Youtube 

Ujutru jednostavno skinete sve, rastresete kosu, poprskate lakom za bolju čvrstinu i imate najmoderniju frizuru bez upotrebe toplote.

Ovaj video je pregledalo skoro 10 miliona ljudi, a pozitivni komentari se ređaju i žene ne prestaju da govore kako sa lakoćom imaju savršenu frizuru sa malo muke.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši