VISOKI REP BOGAT VOLUMENOM: Trik koji vam sigurno ne bi pao na pamet, a pravi je SPAS OD VRUĆINA

U poslednje vreme su TikTokeri opsednuti svime što je vezano za lepotu, pa se ne mogu dovoljno zasititi trika za savršeni visoki rep, koji je došao u najbolje vreme.

screenshoot/instagram 

Kako temperature rastu, sve više nas bira frizure koje nisu zahtevne, a koje izgledaju odlično. Tako je visoki rep bezvremenski klasik koji nam je najčešće prvi izbor jer je s njim teško pogrešiti. Ali, ako imate puno kose koja je teška ili ne znate kako postići visoki rep koji će ostati na svom mestu i izgledati lepo ceo dan – ovaj trik je definitivno za vas.

Na TikToku postoji na stotine trikova za visoki ​​rep, ali Kirsty Hollick, zvana @the.bridalist, postala je viralna i pokazala pratiocima kako brzo kreirati visoki rep koji ćete želeti da nosite celo leto. Najbolje je to što je potreban samo scrunchie gumica, a super vest je da ne uključuje ukosnice ili deljenje kose, kao ni nanošenje dodatnih proizvoda. Ono što je najbolje, možete ga prilagoditi svom tipu kose, bilo da je gusta, tanka ili negde između.

@the.bridalist

##ponytailhack##scrunchiehack##volumehack##hairhack##fyp

♬ original sound -

Prvo će vam biti potreban jeste scrunchie, ali možete koristiti i jednostavnu gumicu za kosu ako želite, zavisno o looku koji želite da postignete.
Velikom četkom za kosu zagladite kosu na svoje mesto, zatim uzmite gumicu i dvaput provucite kosu kroz nju. Pre nego što je provučete i treći, tj. poslednji put, kroz gumicu, slobodnom rukom podelite rep u dva dela.

Gornju polovinu prebacite preko glave, tako da vam ne smeta, a samo donji deo provucite poslednji put kroz gumicu. Potom gornji deo kose jednostavno prebacite nazad preko donjeg dela kose i stegnite rep.

Iiii Voila!Dobili ste rezultat o kakvom svi sanjaju! Visoki rep pun volumena koji neće pasti ni tokom dana. Kako biste uokvirili lice, možete izvući male pramenove kose oko lica iz repa.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši