Šta je to što sve žene žele, a deluje večito nedostižno? Glatka koža, bez ijedne dlačice na njoj. E pa, uz pomoć ovog uređaja to ćete i ostvariti.
Predstavljamo vam SmoothSkin Pure, IPL gedžet za trajno uklanjanje dlačica sa tela. On radi uz pomoć IPL svetlosne tehnologije što u prevodu znači Intense Pulse Lightning. U praksi to znači da se vremenom sprečava ciklus ponovnog rasta dlačica i one se više ne vraćaju. Svetlosna energija prodire do samog korena vlasi i samim tim, njeno dejstvo je jako i dugotrajno.

glatka-koza-dlacice-IPL-uredjaj-smoothskin-pure
Natasa M. 

Sam uređaj poseduje tri načina rada: snažni, brzi i nežni pa se lako adaptira različitim potrebama. Poseduje inteligentni senzor tonova kože koji prilagođava jačinu svetlosti koju emituje i daje maksimalne rezultate. A kada koristite brz način rada možete tretirati celo telo za svega 10ak minuta.

Naši utisci su da je uređaj vrlo nežan, gotovo da ga ne osećate a i vrlo je zgodan za korišćenje jer lepo leži u ruci. Potrebno je malo prakse, i iz prve vam neće sve biti potpuno jasno, ali je suštinski vrlo jednostavno. Ono što je obavezno pre korišenja jeste da žiletom uklonite dlake sa mesta koja želite da tretirate. Prva dva-tri meseca tretman bi trebalo raditi jednom nedeljno, a posle ide samo održavanje kada je dovoljno tretman praktikovati otprilike mesečno.

glatka-koza-dlacice-IPL-uredjaj-smoothskin-pure
Natasa M. 

Uz SmoothSkin Pure imaćete zagaranzovano glatku kožu, bez dlačica, a što je najvažnije ovaj uređaj poseduje najnoviju tehnologiju koja je potpuno bezbedna za kožu i organizan.