Mlada pevačica, Anastasija Ražnatović poznata je kao neko ko ne samo da prati, već i postavlja nove trendove, najviše kada je u pitanju odevanje, ali ni frizure ne zaostaju.

Nedavno je promenila boju kose nakon četiri godine, te je od vatrene crnke postala vatrena brineta, a pratioci su bili potpuno oduševljeni njenim izgledom.

Sada je na svom storiju podelila još jednu promenu, a reč je frizuri "Braided Pigtails" koju je pogodno nositi u različitim oblicima. Da li želite celu nosu da pokupite u rublju kost, prednje pramenove oko glave tako da izgleda kao rajf ili kao Anastasija dve tanke pletenice duž glave koje sklanjaju prednje pramenove sa lica.

screenshoot/instagram anastasija ražnatović frizura

Ova praktična frizura ima sve predispozicije da bude hit ovog leta, obzirom na vrućine koje su nas već zadesile poslednje što želimo jesu slepljeni prednji pramenovi.

Sve što vam je potrebno za ovu frizuru jeste vaše umeće, silikonke male gumice i bilo koji precizan predmet kojim ćete linijama razdvajati pramenove. U nastavku pogledajte video i sledite uputstva: