Lili Džejms tumači Pamelu Anderson u seriji "Pam i Tommy", a Sebastijan Stan igra njenog bivšeg muža Tomija Lija.

Ove nedelje su snimali venčanje na plaži poznatoga para, a fotografije koje su se pojavile pokazuju koliko je Lili savršeno "skinula" slavnu Playboyevu zečicu.

32-godišnja glumica na sebi je imala veštačke grudi i preko njih minijaturni beli bikini jednak onome koji je 53-godišnja Pamela nosila 1995. godine na svoj veliki dan u meksičkom Kankunu.Lili i Sebastijana  fotografi su uhvatili tokom scena dok su razmenjivali strasti na kalifornijskoj plaži, a "skinuli" su događaje s venčanja Pamele i Tomija. Nakon što su rekli sudbonosno "da", slavni par je požurio u okean, a ceremoniju su održali pred užim brojem porodice i prijatelja.

lili dzejms i sebastjan stan kao pamela anderson i tomi li
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zvezda serije "Čuvari plaže" i bubnjar benda "Motley Crue" venčali su se 96 sati nakon što su se upoznali. Njihov brak ne samo da je šokirao svet, već i njihove bližnje. Pamelina majka Kerol nakon vesti o venčanju je rekla kako joj je ćerka slomila srce, kao i da je u bila šoku.

Svi se slažu da su Lili Džejms i Sebastijan Stan verodostojno ušli u svoje uloge, a obožavatelji popularne zečice tvrde kako jedva primećuju razliku među njima.

lili dzejms u ulozi pamele anderson
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pamela ipak nije oduševljena serijom. Njen bliski prijatelj je rekao za "The Sun" kako ona misli da je to jadno sastavljen šou.

"Nema nikakvu nameru da gleda tu užasnu seriju. Apsolutno nikad. Nikad nije čula za glumce koji glume nju i Tomija i ne želi da ih upozna. Ona i njena porodica misle da je to jadan šou. Cela stvar je njima vic", ispričao je.

Serija će u osam epizoda prikazati turbulentan odnos Pamela i Tomija, i njihov brak koji je potrajao tri godine. Bivši supružnici su dobili sinove Brendona (25) i Dilana (23). Više fotografija sa snimanja serije i neverovatnu sličnost među glumcima i pravim akterima možete pogledati u galeriji u nastavku teksta:

Hulu via Bestimage / Bestimage / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Lili i Sebastijan kao Pamela i Tomi