Glumica i zanosna plavuša najpoznatija po svojoj ulozi u "Čuvarima Plaže" Pamela Anderson (53), nije zadovoljna ulogama u novoj seriji "Pam and Tommy".

Trčeći po plaži u pripijenom crvenom kostimu, ova seks bomba devedesetih svima se urezala u sećanje.

Serija opisuje brak atraktivne plavuše i muzičara Tomi Lija (58) u periodu kada je snimak njihovog seksa ukradena i javno objavljena. Ovaj kontroverzni par bio je samo tri godine u braku - od 1995. do 1998. godine.

Ova serija prikazivaće se na streming platformi Hulu. Pameli se uloge nisu svidele i rekla je kako sve izgleda kao velika katastrofa. Čak kaže da za glumce nikada nije ni čula.

pamela anderson i tomi li
ANGELI-RINDOFF-GARCIA / Bestimage / Profimedia 

- Nikada nije čula za glavne glumce koji glume nju i Tomija. Nije čak ni prevuše zainteresovana. Ona i njena porodica misle da je serija jeftina prerada - za The Sun navodi izvor blizak glumici.

Pamelu koju je proslavilo bujno poprsje, u seriji će glumiti Lili Džejms (32), a bivšeg bubnjara hevi metal grupe "Mötley Crüe", Tomija Lija, odigraće Sebastijan Sten (38).

lili džejms i sebastijan sten
Hulu via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Glumica kojom Pamela nije zadovoljna, glumila je u mnogo popularnih filmova. Neki od njih su "Pepeljuga", "Baby Driver" i "Mamma Mia". Sebastian Stan najpoznatiji je po svojoj ulozi u svetski poznatom filmu "Osvetnici".

Obožavatelji su primetili veliku sličnost glumaca i ovog kontroverznog dua, pogotovo nakon što je na službenoj stranici serije na Tviteru objavljena fotografija Lili i Sebastijana. Ponovo su napravili su poznatu fotografiju iz 2005. na kojoj Pamela zubima vuče Tomijevu minđušu na grudima.

- Lili Džejms kao Pam Anderson je savršena - komentarisali su korisnici Tvitera, ali Pamela se očito s njima ne slaže.

- Pamela nema nameru da gleda ovu smiešnu seriju, apsolutno ne, nikada... - zaključio je jedan od izvora.

Serija je najavljena kao nešto između drame i komedije, a da li će postati hit, ostaje da vidimo. Iako nije poznat tačan datum premijere, nagađa se da će prve epizode biti prikazane već sredinom godine.