Ljubavni život fatalne holivudske plavuše Pamele Anderson i ekcentričnog muzičara Tomija Lija, dobio je i svoju ekranizaciju kroz Hulu seriju "Pam & Tommy".

Čast da ih igraju u ostvarenju pripala je glumcima Lili Džejms i Sebastijanu Stanu. Poslednjih dana, fotografije njihovih transformacija kruže mrežama, a fanovi su u neverici zbog neverovatne sličnosti.

Mnogi nisu mogli da prepoznaju razliku između glumaca i likova koje glume.

"Lili Džejms kao Pamela Anderson je savršena", komentarisali su korisnici Tvitera, a jedan od njih je napisao: "Ovo nije Lili, nemoguće, morala sam da guglam, mozak mi je eksplodirao. Sten izgleda sjajno, ali još uvek ne mogu da verujem da je ovo Lili".

lili dzejms sebastijan sten
Hulu via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Ono što je posebno zanimljivo da Lili bez karakteristične šminke i platinaste kose uopšte ne podseća na slavnu plavušu.

Kako je poznato, u seriji će biti opisan brak Plejboj zečice i zvezde "Čuvara plaže" i kontroverznog bubnjara benda Motli Kru, i to u periodu kada je njihova seks traka ukradena i javno objavljena.

Bilo je zapravo pitanje vremena kada će neko ekranizovati romansu jednog od najupečatljivijih parova iz '90. Pamela je u to vreme bila najtraženija devojka u Holivudu koja je posle Barb Wire zacementirala status seks simbola igrajući u seriji Baywatch. Tomi Li je u međuvremenu bio slika i prilika rokera - svirao je bubnjeve za The Mötley Crüe, redovno uzimao drogu, non-stop menjao grupije... Sreli su se u jednom klubu u LA i posle šest nedelja poznanstva su se venčali.

Ceo njihov brak je bio sve osim konvencionalan. Umesto burmi razmenili su tetovaže, on je bio izuzetno ljubomoran, u nekoliko navrata nasilan pa je završio i na sudu. Pre nego su dobili dvoje dece neko im je ukrao privatne slike koje su objavljene u francuskom i holandskom Penthouse magazinu što im nije previše smetalo ali kada im je ukraden video snikam sa seksom, podgli su tužbu i dobili 10 miliona dolara. Bez obzira snimak je bio objavljen i šteta je učinjena.

tomi li pamela anderson
Will Binns / Pacific coast news / Profimedia 

Njih dvoje su se u međuvremenu razveli ali je Tomi i dalje pokušavao da kontroliše Pamelu pa je čak došlo do sukoba između njega i starijeg sina.

Serija je najavljena kao nešto između drame i komedije, a da li će postati hit, ostaje da vidimo. Iako nije poznat tačan datum premijere, nagađa se da će prve epizode biti prikazane već sredinom godine.