Potresni memoari najpoznatije Plejboj zečice Holi Medison (41) "Down the Rabbit Hole" iz 2015. godine deo su nove serije Sony TV-a koja će otkriti mračne strane života u poznatoj vili Hjua Hefnera.

Holi je u njima progovorila o bizarnim seksualnim željama vlasnika Plejboj carstva i drogiranim orgijama u kojima su zečice bile prisiljene da učestvuju kako bi mogle besplatno da žive u luksuznoj vili.

"Znale smo da je to uslov za boravak u vili", rekla je Holi za "BuzzFeed" koja je bila najduže bila Hefnerova partnerka.

Počeli su da se zabavljaju kada se ona uselila u njegovu vilu 2001. godine, a on je odmah preuzeo kontrolu nad njenim finansijama, te joj nije dao da zarađuje van njegovog carstva. Dok su bili u vezi govorila je kako se želi da se uda za njega i da mu rodi decu, a i Hju je tvrdio da će biti s njom do kraja života. Međutim, 7 godina kasnije, tačnije 2008. godine su ipak raskinuli. Madison je njihov raskid opisala kao konačno izlečenje od Stokholmskog sindroma.

Hju Hefner i Holi Medison
Splash News / Splash / Profimedia 

Kao njegova devojka, postala je zvezda rijalitija "Girls Next Door" koji je, uz njen, pratio i živote još dve Plejboj zečica, s kojima je Hju takođe bio posebno prisan. Život u zloglasnoj vili Holi je opisala kao "pakao", a priznala je i da je planirala da izvrši samoubstvo.

Hefner je redovno kritizirao njen izgled i nije joj dopuštao da poseti terapeuta kada se borila s depresijom zbog čega je mislila da joj je oduzimanje života jedini izlaz.

"Nisam više mogla to da podnesem. Mislila sam da se utopim kako bi pobegla od tog suludog života", napisala je u svojim memoarima.

Kad je napokon napustila Hefnera i vilu, zamenila ju je zečica Kristal Heris s kojom se Hju oženio 2012. a bili su u braku sve do njegove smrti 2017. godine. Heris je Madison često u javnosti kritikovala i prozivala da je izmislila sve što je napisala u memoarima kako bi se osvetila Hju Hefneru jer je nije oženio. 

Holi je okrenula novi list nakon svog skandaloznog života i 2013. se udala za preduzetnika Paskala Rotela sa kojim ima dvoje dece. Ipak, njihova ljubav nije potrajala, te se su se razveli  2018. godine.

Naziv i datum izlaska serije inspirane njenim memoarima još nisu otkriveni, a poznato je da će Holi glumiti glumica Samara Veving koju smo mogli da gledamo u popularnoj Netflixovoj drami "Hollywood".