Oko serije "Pam i Tommy" poslednjih dana se digla velika prašina. Serija će u osam epizoda prikazati turbulentan odnos Anderson i Lija koji su se poznavali tek 96 sati kad su odlučili da se venčaju 1995., a njihov brak je potrajao tri godine.

Bivši supružnici su dobili sinove Brandona (24) i Dilana (23), a njihova ljubavna priča jedna je od legendarnijih. Tu je i snimak njihovog intimnog odnosa oko koga se vrti serija koji im je ukraden i javno objavljen.

lili džejms
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pamelu će u seriji glumiti  Lili Džejms, a rokera Sebastijan Sten. Iako je fizička sličnost glumaca sa glavnim likovima poprilično neverovatna, Pamela je odmah poručila kako neće da gleda seriju kao i da je zgrožena odabirom glumaca za koje zapravo niko ni ne zna ko su.

pamela anderson
Shutterstock 

"Nikada nije čula za glavne glumce koji glume nju ili Tomija. Nije ni zainteresovana. Ona i njena familija misle da je serija jeftina prerada", otkrio je za strane medije izvor blizak danas 53-ogodišnjoj zgodnoj plavuši.

lili džejmsk i sebastijan sten
Hulu via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Lili posebno dobro izgleda kao Pamela, a navodno uživa da snima s umecima u grudima.

"Lili se na setu odlično zabavlja i zaista uživa u svakom trenutku uloge koju tumači. Obožava da se sredi kao Pamela, a pogotovo da nosi nekoliko brojeva veće grudi. Upravo umeci za grudi pomažu joj da se potpuno poistoveti s Anderson", ispričao je prijatelj sve popularnije glumice, iako je jasno da je Pamela grudi radila.

Ipak, 31-ogodišnjakinja od prošle godine je poprilično omražena u javnosti zbog afere s oženjenim glumcem Dominikom Vestom s kojim se povezala tokom snimanja zajedničkog filma.

Njihove romantične fotografije iz Rima obišle su svet u trenu, ali Dominiku je na kraju supruga sve javno oprostila, iako se on nije skrivao s mladom koleginicom, a izgledao je poprilično zaljubljeno.

lili džejms i dominik vest
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Lili se navodno spetljala i s kontroverznim glumcem Armiejem Hamerom pre nego što je optužen za silovanje i kanibalizam, i to dok su snimali film "Rebecca".

Tako je mlada glumica postala vrlo omražena među suprugama svojih kolega. Sebastijan Stan od prošle godine je u srećnoj vezi s Alehandrom Onivom, a da li je ta veza stvarno srećna, to će se tek videti zbog fatalne Lili.