Kada su fotografije sa seta serije "Pam & Tommy" preplavile mreže, mnogi su morali dobro da protljaju oči. Glavni glumci Lili Džejms i Sebastijanu Stan, toliko su dobro "skinuli" Pamelu Anderson i Tomija Lija, da su mnogi morali dobro da se zagledaju da bi se uverili da to stvarno nisu oni.

Kako je poznato, u seriji će biti opisan brak Plejboj zečice i zvezde "Čuvara plaže" i kontroverznog bubnjara benda Motli Kru, i to u periodu kada je njihova seks traka ukradena i javno objavljena.

Međutim, ono što su svi željno čekali upravo su bile čuvene scene u kupaćem kostimu iz "Čuvara plaže", serije koja je proslavila Pamelu i donela joj planetarnu slavu.

lili dzejms
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako su svi bili iznenađeni transformacijom glavne glumice, mnogi su bili skeeptični kako će čuvena "Pepeljuga" da odradi scene u kupaćem kostimu jer je poznato da nema silikonsko poprsje poput slavne plavuše.

Sada kada su se pojavile fotografije sa seta, ljudi su potpuno ubeđeni da je uloga pala u prave ruke.

- Lili se na setu odlično zabavlja i zaista uživa u svakom trenutku uloge koju tumači. Obožava i da se sredi kao Pamela, a pogotovo da nosi nekoliko brojeva veće grudi. Upravo umeci za grudi pomažu joj da se potpuno poistoveti s Anderson - ispričao je prijatelj sve popularnije glumice.

lili dzejms sebastijan stan
Hulu via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

I zaista, sličnost je potpuno neverovatna. Iako je Pamela Anderson nedavno prokomentarisala da joj se za sada cela ideja ne dopada, niti kako to sve izgleda, nesumnjivo je da će ostvarenje biti veliki hit.

Iako nije poznat tačan datum premijere, nagađa se da će prve epizode biti prikazane već sredinom godine.