Mlađa kćerka glumca Dejvida Haselhofa, 28-godišnja Hajli,upisala se u istoriji kao prva plus-size manekenka koja je završila na naslovnici časopisa Playboy. Naslovnicu nemačkog izdanja časopisa objavila je i na svom Instagramu, gde je istakla kako je počašćena pruženom prilikom, a za medije je otkrila i šta o tome misli njen otac.

"Moj tata me podržava u svim odlukama koje radim u svojoj karijeri. Moji mama i tata uvek su me podržavali u svemu što sam radila", rekla je za Daily Mail. 

"Ja sam u modnoj industriji od svoje 14. godine i od tada sam model s oblinama. Kada vide gde sam danas, moji roditelji su jako ponosni na mene i veruju u moje odluke, kao i ja u njihove", dodala je.

Hajlina mama je Dejvidova bivša supruga Pamela Bač, s kojom je u braku bio od 1989. do 2006. godine, a zajedno imaju i 30-godišnju ćerku Tejlor En, koja je odigrala važnu ulogu u očevom skandalu koji mu je zamalo uništio karijeru.

Hajli Haselhof
RUSHEN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naime, 2007. godine internetom je kružio snimak pripitog Haselhofa koji je snimila Tejlor En, a Dejvid je kasnije objasnio da je ona snimila taj video kako bi mogao da vidi kako se ponaša pod uticajem alkohola i da je namerno objavljen.

Zbog snimka je glumac tada izgubio prava viđanja obe ćerke, koje su tada još bile maloletne. Dve godine kasnije Haselhof je preko svog advokata poručio da se leči od alkoholizma i kasnije se ponovno ujedinio s porodicom.

dejvid i hajli haselhof
Tony DiMaio / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Haselhof, koji se proslavio kao Mič u seriji "Čuvari plaže", danas je u srećnom braku s 27 godina mlađom imenjakinjom svoje kćerke, Hajli Roberts, s kojom se venčao 2018. godine. Više Hajlinih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram, intagram Pogledajte slike Hajli Haselhof