KAKO DA FRIZURA TRAJE DUGO I 35 STEPENI? Odgovor ima Tamara Ćosić i samo treba da sledite njena uputstva

Bjuti influenserka otkrila kako da vam frizura traje dugo leti, na visokim temperaturama.

Instagram 

Mnoge žene leti imaju problem sa kosom. Naime, većina nas muku muči sa frizurom i često zbog prekomerne vrućine i znojenja koje ona uzrokuje, frizura nam kratko traje.

Ukoliko imate sličan problem, a želite da vaša frizura i na plus 35 izgleda kao da ste upravo izašle iz frizerskog salona, na pravom ste mestu.

Naime, bjuti influenserka Tamara Ćosić otkrila je svojim pratiocima kako da stilizuju kosu tako da im frizura satima traje.

1. Operite i dobro isperite kosu - ne koristite pakovanje, već balzam samo (da kosa ne bude teška i preglatka, jer neće držati formu) 

2. Dobro je osušite ali najpre “šiške” tj. prednji deo skroz oko glave, ne samo gore - okruglom četkom i na napred

3. Odvojite male sekcije kose, bez nekog posebnog reda i uvijte na kupasti figaro - idealno je da ne idete sloj na sloj kose, već celom dužinom i držite oko 3-4 sekunde (uvek stavim na 175 ili 195 C i samo izvučem uvijač i ostavim pramen da se hladi. Ne gori kosu i kosa bude meka i sjajna posle i ovo je za mene najbrže uvijanje)

4. Kada se kosa SKROZ OHLADI, rasčešljajte i samo krajeve ispravite presom. Po potrebi malo ispravite i neke jače lokne 

5. Stavite par kapi ulja na krajeve da se kosi vrati sjaj i pruži malo dodatne nege 

6. Malo natapirajte po potrebi - pozadi ili na razdeljku ako volite volumen. Ja to uradim nekad i prstima tipe što ih zavučem ispod kose i “našušurim” sve više puta dnevno 

7. Dodajte malo laka po potrebi, mada ja izbegavam i uvek pred spavanje očešljajte kosu, stavite kap ulja i lagano je uvijte oko prsta pa u puža i pričvrstite laganom gumicom da i ujutru bude isto lepa kada je rastresete. U galeriji u nastavku teksta možete pogledati kako izgleda ceo proces:

Instagram Frizura Tamare Ćosić

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši