Znate ono kada vam je kosa slana od morske vode, pa se osuši na suncu, a vi dobijete tu fantastičnu frizuru bez imalo truda. Uz samo malo truda i dve ukosnice za kosu možete ih postići i kada niste na moru!

Mnogim damama je, pored lokni, ovo jedna od omiljenih frizura za koju se uglavnom odlučuju za svakodnevne prilike koje iziskuju ležeraniji izgled.

Džej Lo uglavnom kosu pušta neobavezno isfeniranu ili vezanu u nizak konjski rep, ali ovi ležerni talasi i šiške čine da izgleda još mlađe, zar ne?

dzenifer lopez sa talasima u kosi
screenshoot/instagram 

Fenomenalno je što ovu frizuru možete postići i bez dodatnih toplotnih uređaja i tako sprečiti bespotrebno oštećivanje kose.

Priprema

Naime, sve što treba da uradite jeste da prvenstveno vlažnu kosu podelite na levu i desnu stranu, a potom polovine uvijate zasebno. Važno je da vrtite kosu u smeru "od lica" sve do krajeva, a zatim je prebacite na teme glave gde ćete je učvrstite ukosnicom za kosu. Isto uradite i sa drugom stranom.

Youtube Frizura Dženifer Lopez

Dovoljno je da je u ovakvoj formi ostavite 30 minuta, a taman će se za to vreme sama osušiti. Kada istekne minimum pola sata, otpustite je i uživajte u kosi baš kao i svetska diva Dženifer Lopez!

U videu u nastavku teksta pogledaj kako možete napraviti talase u kosi nalik Džej Lo: