Veza Dženifer Lopez i Bena Afleka je nikad jača ako je suditi po fotografijama koje su preplavile medije poslednjih dana.
Par uživa u ljubavi i gleda da provede svaki slobodan trenutak zajedno, a već neko vreme šuška se i o tome da će glumac zaprostiti pevačicu i konačno je odvesti pred oltar.

Da je par ozbiljan svedoči i to što su već upoznali i decu, i neretko svi zajedno idu na kraća putovanja. 

Nedavno su sa prijateljima i decom posetili Hemptons gde pevačica ima luksuznu vilu, a tom prilikom fotografi su uslikali Dženifer i Bena u romantičnoj šetnji.

Nakon toga, odveli su 13-godišnju Emu u kupovinu. Međutim, kada su došli do željene prodavnice videli su da je zatvorena, što je Eme rastužilo, a paparaci su snimili trenutak kada ju je glumac zagrlio i utešio.

ben aflek teši eme maribel
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Mnogi su zbog ovog poteza još više simpatisali "Benifer", a čini se da su glumca deca pevačice potpuno prihvatila. Iako se pisalo o tome da sin Džej Lo ne voli Bena, kako stvari stoje, Eme nema taj problem, a primetno je i da joj prija društvo Benove srednje ćerke. 

Eme je nedavno i promenila svoj izgled, te kosu ofarbala u tirkizno, dok je Benova ćerka izvukla ljubičasti ombre, a jasno je da su devojčice prave tinejdžerke i da im je bitno da budu u svom "fazonu".

Da su stvari zaista sjajne potvrdila je i sama Džej Lo u nedavnom intervjuu za Apple Music 1 kada je rekla da nikad nije bila srećnija i da zaista uživa u vezi sa glumcem, a još fotografija Eme Maribel pogledajte u galeriji ispod:

Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, LESE/Maciel/Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte u galeriji još fotografija Eme Maribel, ćerke Dženifer Lopez