Pevačica i glumica Dženifer Lopez i u 52. godini u bikiniju izgleda savršeno, što je dokazala novim fotografijama koje je podelila na svom profilu na Instagramu.  

Atraktivne fotografije na kojima su njene obline u prvom planu umalo su srušile internet, a za kratko vreme Džej Lo je skupila milione lajkova.

Dženifer je fotografije objavila kao najavu spota za pesmu "Cambia El Paso", koju je snimila s muzičarem Rauvom Alehandrom čija je premijera zakazana za petak.

Lopezova je izgledala nikad bolje u srebrnom bikiniju, a mnogi komentarišu da latino diva blista jer je konačno srećna. Obožavatelji nisu štedeli na komplimentima, a smatraju da je i Ben Aflek zaslužan što Džej Lo tako sija.

"Prelepa", "Nikada nisi bolje izgledala", "Hot", "Savršena", samo su neki od komentara na račun slavne pevačice.

Podsetimo, Ben i Dženifer su bili u vezi od 2002. do 2004. godine kada su se verili Svojevremeno su bili jedan od najslavnijih parova i stekli su zajednički nadimak "Benifer", a vest o njihovu raskidu šokirala je mnoge. Nakon raskida sa Aleksom Rodrigezem, Dženifer je se ubrzo pomirila sa Benom, od kada ih paparaci ne ostavljaju na miru.

Više fotografija latino dive pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Dženifer Lopez