Iako trenutno uživa u obnovljenoj romansi s bivšim verenikom Benom Aflekom, Dženifer Lopez ne zamaruje brojne poslovne obaveze.

Prošle srede paparaci su je uhvatili u Los Anđelesu prilikom dolaska na jedno snimanje, a 51-ogodišnja glumica i pevačica blistala je u jednostavnoj letnjoj kombinaciji.

Dženifer je za ovu priliku odabrala belu haljinu, patike u istoj boji, plave pilotske naočare za sunce i tašnu u istoj boji. Mnogima se dopala i njena frizura - lokne, koje su izuzetno popularne tokom letnjih meseci.

Paparaci su Džej Lo uslikali dok je kuckala poruku na mobilnom telefonu, prilikom čega smo mogli latino divu da vidimo bez trunke filtera i fotošopa. Ove slike su dokaz da Lopezove dobro nosi svoje godine, a retko ko bi pomislio da će uskoro proslaviti 52. rođendan.

dzenifer lopez bez fotosopa
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Džej Lo se inače kune u maslinovo ulje koje je navodno zaslužno za njen mladolik izgled, međutim javnost joj ne veruje previše. Ovo ulje je inače i esencijalni sastojak njezinih bjuti proizvoda.

Ipak, Dženifer se pre nekoliko meseci obračunala s kritičarima koji su joj poručili kako je sigurno radila botoks.

"Nikad nisam bila na botoksu, drugim inekcijama ni na operacijama. Samo kažem", poručila je Dženifer tada.

dzenifer lopez bez fotosopa
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Nabavite JLO Beauty i osećajte se lepo u svojoj koži! I evo još jedne tajne JLO Beautyja: pokušajte provoditi vreme pozitivnije i biti ljubazniji prema drugima", zaključila je ona.

Džej Lo tvrdi da ne jede šećer, ne pije alkohol, ne puši, ali i izbegava ugljene hidrate, a kune se i u moć maslinovog ulja, kao i krema za sunčanje.

Više fotografija latino dive pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez