Leti je sve u znaku razonode i uživanja, a da se najbolje zabavljaju plavuše dobro zna Ela Dvornik. Po novu letnju frizuru zaputila se u metropolu iz svoje istarske oaze, a rezultat je pokazala i svojim pratiocima koji su vrlo brzo nagradili brojnim lajkovima.

Ela zaista u predivnoj plavoj nijansi s ravnom kosom koja asimetrično pada i uokviruje lice izgleda sveže, zanosno i spremno za sve letne izazove!

"Kraljica transformacije kose se vratila. Ja ne znam kako moja kosa ovo sve izdržava, ali baš je stvorena da rade od nje šta god! Prvo sam ja skinula ekstenzije, pa su mi skinuli boju, onda su opet dodali boje, pa onda opet dodali boje, pa su malo napred nadodali ekstenzija da mi daju punoću i volumen, ali isto tako i da dobijem ovaj pad napred!", napisala je Ela Dvornik.

"Do sada najbolja transformacija", "Divan promena, kada ne možemo neke stvari da u životu promenimo, uvek možemo frizuru", "Sjajan preokret. Ima li išta da ti loše stoji?", "Fenomenalno", "Znači, predobro", neki su od komentara na Elin novi izgled.

Ipak neki pratioci su zaključili da je predhodna, bakarna boja kose, malo bolje stoji.

Podsetimo, Ela je nedavno sa suprugom Čarlsom Rirsom započela selidbu početkom juna, a kasnije su im se pridružile ćerke Bali Dei i Lumi Vren, a influenserka je izgleda ipak pronašla malo vremena da ugodi i sebi. Pogledajte u galeriji u nastavku teksta više Elenih transformacija sa frizurama:

Instagram Ela Dvornik