Severina se nekoliko dana nakon što je potvrdila da su se ona i Igor Kojić sporazumno razveli nakon šest godina braka, na Instagramu javila fotografijom s odmora.

Pozirala je uz more u bikiniju, a njena fotografija izazvala je puno reakcija te u samo 10 minuta skupila 5000 lajkova.

"More, kada jednom baci svoje čini, onda zauvek drži čoveka u mreži čuđenja...", napisala je pevačica ispod objave, ali nije otkrila lokaciju na kojoj se nalazi.

severina posle razvoda
Instagram 

"Bravo", "Predivna si", "Divna slika", "Jao, lepote", "Sijaš, nikad bolje nisi izgledala", "Najlepša" pisali su Severini njeni obožavatelji u komentarima.

Splitska pevačica pre nekoliko dana objavila je i fotku na kojoj nasmejana pozira s ekipom na plaži, a poslednje objave njenog bivšeg supruga nakon razvoda bile su iz provoda u Mostaru.

Podsećamo, razvod braka potpisan je na zagrebačkom sudu. I dok se pevačica oglasila preko svog PR tima, fudbalski menadžer je potvrdio razvod braka simboličnom objavom.

Instagram, screenshoot/instagram Severina

Severina pre braka sa Igorem Severina bila verena pet puta, a malo ko se seća da je Kojić zbog nje ostavio poznatu glumicu Katarinu Radivojević.

Prema pisanju medija, moguće je da su sada već bivši supružnici određeno vreme glumili da su u srećnom braku, dok je u toku bio spor za starateljstvo nad Aleksandrom, sinom Severine i Milana Popovića.