Pevačica Severina nedavno je obelodanila da se sporazumno razvela od supruga Igora Kojića.

O problemima u njihovoj vezi šuškalo se mesecima, ali iako su mnogi mislili da će uspeti da prevaziđu prepreke, do toga nije došlo. Severina je o Igoru rekla sve najbolje, zahvalivši mu se na tome što joj je bio podrška u najtežim trenucima, a sada je na svom Instagramu podelila gde i s kim provodi vreme nakon razvoda.

severina sa prijateljima
pritnscreen/instagram 

Ona je rešila da uzme vreme za sebe i odmara na Jadranu, odnosno u popularnom letovalištu Punta Skala blizu mesta Petrčane.

A na fotografiji je sa bliskim prijateljima i saradnicima - producentom Filipom Miletićem, s kojim radi na novom albumu što je otkrila ranije u objavama na Instagramu, fotografom Sonjom Dvornik i članom njenog PR tima Vedranom Vasić. 

"Oko mene hiljadu ludaka... (njih troje ko hiljadu)" napisala je ispod objave i nasmejala svoje pratioce.

Naravno, zaređali su se komentari, a posebnu pažnju privukli su upravo onih koji su na fotografiji. "Avaj, smešni ste. Bežite, ludaci", prokomentarisala je Dvornikova objavu. Producent Filip ostavio je emotikon srca na koji je ona odgovorila na isti način i napisala: "Istražni tim". Sliku je prokomentarisala i Vedrana, ponavljajući Severinine reči.

Naravno, obožavatelji su komentarisali i koliko Severina dobro izgleda, ali i da se čini da jako dobro podnosi razvod, a kako je nekad izgledala njena ljubav sa Igorem, pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Severina i Igor