O problemima u braku Severine i Igora Kojića šuškalo se mesecima.

Obe strane ćutale su sve vreme, iako je bilo više nego jasno da nešto dobrano ne štima kada je Igor izbrisao sve fotografije sa svojom suprugom, a potom i proslavio rođendan bez nje.

Sada je Severina konačno javno priznala da su se razveli, i to sporazumno, a u izjavi nije štedela lepe reči na račun svog, sada već bivšeg muža.

- Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću sveta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neproverenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti - poručila je Severina za jutarnji.hr.

severina o razvodu od igora
screenshoot/instagram 

Nakon Severine, sada se oglasio i Igor koji nije želeo previše da komentariše njihov raskid. Naime, iako je objavio simboličnu fotografiju kojom je objasnio kako se oseća, na sve što su ga pitali odgovorio je sa:

- Sve je rečeno, hvala na razumevanju – rekao je Kojić kratko.

igor kojic nakon razvoda od severine
screenshoot/instagram 

Dakle, u prenesenom značenju, kojić se slaže sa Severinim rečima, a kako su izgledali u doba najveće ljubavi, pogledajte u galeriji ispod:

screenshoot/instagram, Instagram Severina i Igor Kojić