Fotografija sveže razvedene Severine i njenog bliskog saradnika Filipa Miletića podigla je ogromnu prašinu na internetu.

Mnogi su komentarisali da pevačica prosto blista pored svog producenta, a zbog širokog osmeha na njenom licu, mnogi su uvereni da među njima postoji i nešto više od prijateljskog i poslovnog odnosa.

Priče o njihovoj romansi kruže već desetak dana, a sada je Filip za Kurir tv otkrio pravu istinu o odnosu sa Severinom.

Filip je poznat kao neko ko je godinama na samom producentskom vrhu, te da je potpisao brojne hitove za najveće zvezde u regionu. Ipak, iako je radioo sa mnogima, priznao je da mu je za saradnju ipak najbolja niko drugi do Severina.

- Pa najbolje sarađujem sa Severinom. Nas dvoje smo najbolje kliknuli kada je u pitanju saradnja. Mi imamo isti pogled na svet. Ona veruje u to što radimo i hoće da se menja, što je jako važno za pevača - kaže Filip i dodaje:

- Ona je jedan ozbiljan radnik i ovaj album je dijametralno suprutan od onoga što smo radili do sada, a i njeno pevanje će biti drugačije - kaže Filip.

Filip je u "Puslu Srbije" otrvoreno progovorio i o fotografiji koju je Severina izbacila na svoj Instagram profil uz intirgantan komentar: "Moj producent je bolji od tvog".

- To je još jedna odlika Severine koliki je ona car. Ona kad mene isplati nema nikakve obaveze da me bilo gde spomene, a ona svoje ljude hvali. I to je još jedna stvar koja je razlikuje od drugih - naveo je Filip.

Fotografija je medijima dala "vetar u leđa" da spekulišu da je u pitanju obnovljena ljubavna romansa, na šta je Filip imao samo jedan odgovor:

- Mi imamo prijateljsku ljubav i nikakvu drugu osim te. Slika je nastala spontano, a novinski natpisi nisu tačni - kaže producent, koji je kroz osmeh naglasio da je u pitanju iskljuičivo prijateljska ljubav, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Severina i Filip Miletić tvrde da su samo prijatelji