Severina se na Instagramu oglasila prvi put nakon presude suda u Splitu, po kojoj je dobila zajedničko starateljstvo nad sinom.

"Ljubav se ljubavlju vraća", napisala je pevačica u opisu fotografije koju možete videti na njenom Instagram profilu, a na kojoj na plaži pozira sa svojim sinom.

Mrežama kruži emotivan snimak na kom je Severina tokom vikenda na nastupu u Luštici u Crnoj Gori publici dala informaciju da joj je vraćeno starateljstvo nad sinom, a u juče je sve potvrdio njen advokat Mate Matić.

"Opštinski sud u Splitu odlučio je vratiti dete Severini. Odlučeno je da će dete pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem, odnosno da će imati zajedničko starateljstvo nad detetom. Preostaje nam da vidimo hoće li se roditelji uspeti da se dogovore ili će sud precizirati detalje", rekao je Matić za "Dnevnik.hr" i dodao:

severina se oglasila nakon presude o starateljstvu
screenshoot/instagram 

"Odluku nisam video, ali je definitivno to – to. To je bio deo našeg zahteva, da ravnopravno starateljstvo imaju majka i otac, s tim da je odlučeno da će prebivalište deteta biti kod majke“.

I sama pevačica se oglasila nakon presude.

"Presuda govori o tome da nikada nije postojao razlog da mi se oduzima dete. Mreža uhodanih pojedinaca priuštila mi je 20 meseci tuge i 8 godina sudskog pakla. Znam da nije gotovo, ali znam i da dete dolazi kući makar na pola vremena. Bitka je dobijena i hvala svima koji su uz mene, koji su verovali u sistem i poštenje“, stoji u Severininoj izjavi koju je dostavio njen PR tim portalu "Dnevnik.hr".

Instagram Severina

Severina je ovih dana u žiži interesovanja zbog razvoda od supruga Igora Kojića. Pevačica je potvrdila da su se ona i Kojić sporazumno razveli nakon šest godina braka, a za svog bivšeg partnera ima samo lepe reči.

Severina je pre braka sa Igorem Severina bila verena pet puta, a malo ko se seća da je Kojić zbog nje ostavio poznatu glumicu.