Nakon što je Severina na svojem koncertu u Luštici u Crnoj Gori publici dala naslutiti da joj je vraćeno starateljstvo nad sinom, o svemu se oglasio i njen advokat Mate Matić koji je službeno potvrdio nagađanja.

"Opštinski sud u Splitu odlučio je vratiti dete Severini. Odlučeno je da će dete pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem, odnosno da će imati zajedničko starateljstvo nad detetom.

Preostaje nam da vidimo hoće li se roditelji uspeti da se dogovore ili će sud precizirati detalje", rekao je Matić za Dnevnik.hr.

severinin vracen sin
Youtube 

Podsetimo, Severina je na svom koncertu nakon izvođenja pesme "Rođeno moje", publici u Luštici tajanstveno poručila: "Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dete doma."

Severina je ovih dana u žićži interesovanja zbog razvoda od supruga Igora Kojića. Pevačica je potvrdila da su se ona i Kojić sporazumno razveli nakon šest godina braka, a za svog bivšeg partnera ima samo lepe reči.

Instagram Severina

Severina je pre braka sa Igorem Severina bila verena pet puta, a malo ko se seća da je Kojić zbog nje ostavio poznatu glumicu.