Iako ima 49 godina, Severini bi na izgledu pozavidele i mnogo mlađe.

Međutim, svoju vitku liniju duguje zdravoj ishrani, ali i teretani koju redovno posećuje nevezano za vremenske (ne)prilike.

U korist tvrdnji ide i poslednja objava pevačice, kada je rekla da je uprkos kiši i lošem vremenu otišla na trening.

- Pada kiša, ali to nije razlog da ostanem kod kuće. Odradila sam i kondicioni i kružni trening - započela je Severina, a potom se zahvalila celom timu koji je trenira već 7 godina.

Međutim, iako su se komplimenti samo ređali ispod objave, najviše pažnje je ukrao jedan koji je ostavila čuvena modna dizajnerka i scenografkinja Matija Vujica.

matija vujica prokomentarisala je severininu fotku
printscreen/instagram 

"Nismo ni sumnjali da je trener zgodan", napisala je ispod fotke, a pratioci su brže-bolje lajkovali komentar, očigledno saglasni sa napisanim.

Inače, Severina iza sebe ima više nego turbulentan period. Nakon pljačke stana, usledio je i razvod sa Igorem Kojićem, iako se šuška u poslednje vreme da je pevačica uplovila u novu vezu sa svojim dugogodišnjim saradnikom Filipom Miletićem.

Nagađanja je pokrenula njihova zajednička fotografija, na šta je Filip imao samo jedan odgovor:

- Mi imamo prijateljsku ljubav i nikakvu drugu osim te. Slika je nastala spontano, a novinski natpisi nisu tačni - kaže producent, koji je kroz osmeh naglasio da je u pitanju iskljuičivo prijateljska ljubav, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Severina i Filip Miletić tvrde da su samo prijatelji