Nakon što su Severina i Igor Kojić zvanično za medije potvrdili da su se sporazumno razveli nakon šest godina braka, bivši supružnici nisu prestali redovno da se javljalu svojim obožavaocima na Instagramu fotografijama.

Po fotografija koje svakodnevno dele čini se da su oboje krenuli dalje svojim životima, a posle Severine, Igor se sve više okrenuo veri. Sinoć se u pratnji svojih roditelja pojavio na beogradskoj premijeri filma "Božiji čovek".

Instagram Igor Kojić na premijeri "Božiji covek"

Poklon publici rediteljke Yelene Popović propraćen je velikim ovacijama, a da je i Igor oduševljen ostvarenjem srpske rediteljke nije krio ni na novim fotografijama koje je podelio sa pratiocima.

Podsećamo, razvod braka potpisan je na zagrebačkom sudu u avgustu ove godine nakon meseci šuškanja da u njihovom braku nije sve kako treba. I dok se pevačica oglasila preko svog PR tima, fudbalski menadžer je potvrdio razvod braka simboličnom objavom.

severina i igor kojic
screenshoot/instagram 

Tajnu o njihovom upoznavanju otkrio je menadžer, inače Severinin dobar prijatelj Edvin Softić. "Igor mi je prijatelj, a sa Severinom sam već dugo kao porodica. Drago mi je da se njihova veza završila brakom", izjavio je Softić pre nekoliko godina za hrvatske medije.