Severina i njen dugododišnji saradnik Filip Miletić poslednjih meseci su nerazdvojni zbog čega mnogi spekulišu o njihovom emotivnom odnosu.

U prilog tome ide i najnovija fotografija njihove zajedničke večere u jednom elitnom restoranu u Zagrebu, koju je Filip okačio na svom Instagramu.

„Ekipica. Nazire se kraj albuma“, napisao je Miletić, a sa njima u društvu je bio i Severinin menadžer Tomica Petorvić.

Mnogi su komentarisali da pevačica prosto blista pored svog producenta, a nedavno mu je i javno čestitala rođendan, zbog čega su mnogi uvereni da među njima postoji i nešto više od prijateljskog i poslovnog odnosa.

severina sa filipom mileticem
Instagram 

Severina i Filip započeli su saradnju pre više od 10 godina, kada joj je on uradio hitove „Bred Pit“, „Uzbuna“, „Italiana“ i mnoge druge.

On je tada bio u ozbiljnoj vezi sa pevačicom Anom Bebić, koja se neslavno završila. I tada se nagađalo da li je Severina krivac njegovog raskida sa Anom, ali oboje su to tada demantovali.

Međutim, nakon što se pevačica razvela od Igora Kojića, Filip joj stalno pravi društvo. Hrvatski mediji pišu da se oni bukvalno ne razdvajaju, te da su često viđeni na javnim mestima, ali i putovanjima.

printscreen/instagram Severina i Filip Miletić tvrde da su samo prijatelji

Iako je sarađivao sa mnogim estradnim umetnicima, Filip tvrdi da mu je za saradnju ipak najbolja Seve.

„Pa najbolje sarađujem sa Severinom. Nas dvoje smo najbolje kliknuli kada je u pitanju saradnja. Mi imamo isti pogled na svet. Ona veruje u to što radimo i hoće da se menja, što je jako važno za pevača“, rekao je Filip nedavno o odnosu s Severinom.