Severina je nedavno u Sloveniji održala koncert na kojem je jednu od pesama posvetila njihovom uspešnom košarkašu Luki Dončiću i to je podelila na svom profilu na Instagramu što je izazvalo niz reakcija.

Naime, Severina je kao od šale na pozornici napravila zvezdu u visokim štiklama, a to je prokomentarisao i njen saradnik Filip Miletić s kojim je u poslednje vreme sve češće viđamo.

On je u komentirama izazvao našeg košarkaša Bobana Marjanovića na isti izazov, a Severina im je predložila da se obojica probaju isto. "Mogli ste vas dvojica zajedno, ali u štiklama", napisala im je pevačica.

Instagram Severina

"Hahahahaha za mene je izazov da ostanem živ posle tog akrobatskog poteza zvanog zveda. Filip mislim da može, ali se bojim da slučajno ne zabije nos u pod prilikom okretanja", odgovorio je Boban s kojim se Severina družila na Dončićevoj proslavi pre nekoliko meseci povodom potpisivanja njegovog novog ugovora.

"Halo dečko, nećemo da se vređamo", napisao je na kraju Filip.

Podsetimo, u poslednje vreme se za Severinu i Filipa šuškalo da postoji "nešto više", posebno nakon što su krajem avgusta objavili zajedničku fotografiju iz Crne Gore. Filip je za Kurir TV jednom prilikom otkrio kako su njih dvoje "kliknuli na prvu", ali ovo se odnosilo samo na posao.

Nedavno su se zajedno pojavili i na promociji knjige poznatog hrvatskog slikara i pisca, a Severina tok prilikom nije skidala osmeh sa lica.

printscreen/instagram Severina i Filip Miletić tvrde da su samo prijatelji