Nakon što se Severina razvela od Igora Kojića, nagađanja da je u vezi sa dugogodišnjim saradnikom Filipom Miletićem ne prestaju, a svemu tome doprinose njihove sve učestalije zajedničke fotografije i druženja.

Mnogi su komentarisali da pevačica prosto blista pored svog producenta, a nedavno mu je i javno čestitala rođendan, zbog čega su mnogi uvereni da među njima postoji i nešto više od prijateljskog i poslovnog odnosa.

Severina i Filip započeli su saradnju pre više od 10 godina, kada joj je on uradio hitove „Bred Pit“, „Uzbuna“, „Italiana“ i mnoge druge. On je tada bio u ozbiljnoj vezi sa pevačicom Anom Bebić, koja se neslavno završila. I tada se nagađalo da je Severina krivac njegovog raskida sa Anom, ali oboje su to tada demantovali.

severina i filip miletic
Instagram 

Zanimljivo je da Filip vodi život van estradnih dešavanja i ne kreće se previše po javnim događajima, kao i da je njegova profesija zapravo skroz drugačija. Filip je magistar klavira.

Miletić je kompozitor koji stoji iza producentske kuće „FM Play“ još od 2007. godine kada je zajedno sa saradnikom Milošem Roganovićem napravio bum na estradi prvom pesmom „Aspirin“ koju su uradili za Seku Aleksić. Od tada su nizali hitove i sarađivali sa najvećim imenima domaće muzičke scene, a najznačajnija je saradnja sa Severinom.

Severini je radio neke od njenih najvećih hitova, kao što su: „Italiana“, „Kradeš sve“, „Kamen oko vrata“, „Alcatraz“, „Dobrodošao u klub“, „Grad bez ljudi“, „Ostavljena“ i brojni drugi.

filip miletic
Instagram 

Iako je sarađivao sa mnogim estradnim umetnicima, Filip tvrdi da mu je za saradnju ipak najbolja Seve.

„Pa najbolje sarađujem sa Severinom. Nas dvoje smo najbolje kliknuli kada je u pitanju saradnja. Mi imamo isti pogled na svet. Ona veruje u to što radimo i hoće da se menja, što je jako važno za pevača“, rekao je Filip nedavno o odnosu s Severinom.

Fotografija je medijima dala "vetar u leđa" da spekulišu da je u pitanju obnovljena ljubavna romansa, na šta je Filip imao samo jedan odgovor:

- Mi imamo prijateljsku ljubav i nikakvu drugu osim te. Slika je nastala spontano, a novinski natpisi nisu tačni - kaže producent, koji je kroz osmeh naglasio da je u pitanju iskljuičivo prijateljska ljubav, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Severina i Filip Miletić tvrde da su samo prijatelji