Osim što je mnogi smatraju jednom od najboljih pevačica na našim prostorima, Severina je isto toliko puta dokazala da se nalazi u samom vrhu i kada su moda i stil u pitanju. Vrlo često svoje Instagram pratioce “počasti“ fenomenalnim stajlinzima, poput onog u kožnim pantalonama, a jedna je od retkih koja ume i sme da iznese komade na koje se mnogi ne bi usudili.

Poznato je da se mnogi ljudi plaše da nose crveno, verujući da to nije za svakoga. Zapravo, to nije potpuno tačno. Postoji više od trideset nijansi crvene koje su poznate po svojim anti-age i zavodljivim moćima.

severina sa naocarima
Instagram 

Tako se Severina odlučila za vatreno crvenu haljinu i ovim izdanjem za pozorišnu predstavu opravdala sva očekivanja, i dokazala zašto se i dalje smatra jednom od najlepših žena na Bakanu.

Haljina je istakla njene obline, sa akcentom na dekolte, dok su pomalo puff rukavi do laktova izgledali veoma romantično.

Crvenu haljinu krasio je i duboki šlic, a od nakita se opredelila za sitne minđuše i svedenu ogrlicu. Čitavu kombinaciju je upotpunila sa dugom, puštenom loknastom kosom i minimalističkom šminkom.

U galeriji pogledajte Severininu crvenu haljinu i sva njena izdanja u vatrenoj boji:

Instagram Severina u crvenim izdanjima