Severina u poslednje vreme sve više vremena provodi u muzičkom studiju gde snima novi album, a jedan od kompozitora i producenata s kojima radi na novim pesmama je i Filip Miletić, s kojim je mediji povezuju.

Osim što mnoge žene vole njene pesme, takođe vole i Severinin modni stil. Pevačica za važi za velikog ljubitelja mode, jedna je od prvih koja isprati najnovije trendove, a njena poslednja fotografija nam otkriva da ni ona nije odolela vodećem trendu sezone - kožnim pantalonama.

Doduše, Severina je ponela nešto drugačiji model koji nismo imali priliku često da viđamo - spoj trenerke, kožnih i vojničkih pantalona koji je uuklopila sa belom majicom i sportskim patikama u istoj boji.

Osim zanimljiva spoja tri različita kroja, kombinacija kontrastnih materijala čini ih još upečatljivijima. Koliko dobro izgledaju Severina je već pokazala prilikom nedavnog koncerta koji je takođe ovekovečila na Instagramu.

Obožavateljke odvažnijih krojeva i efektnih odevnih komada sigurno bi ove pantalone rado pozajmile iz Severininog ormara.