ZBOG NJIH SVAKI STAJLING IZGLEDA SKUPO: Moćne pantalone Jovane Sretenović treba da se nađu u ormanu svake urbane devojke

Jovana Sretenović u kožnim pantalonam koje podižu svaku kombinaciju za jesen.

Boja crvenog vina donosi laskav i sofisticiran izgled u 2022. godinu.
Instagram 

Pred nama je još jedna jesensko-zimska sezona, a to znači da nam je modni svet pripremio neke nove ili pak stare trendove kojih ćemo se rado prisetiti.

Tako su ovog puta u fokusu kožne pantalone koje se smatraju jednim od najnosivijih komada u ovom periodu godinu.

Već sezona im je verna i Jovana Sretenović, poznatija kao Bonjour na društvenoj mreži Instagram gde nam često njene modne kombinacije služe kao inspiracija za sledeći styling.

jovana sretenovic
Jovana Sretenović 

Kožne pantalone možemo kombinovati na mali milion načina, a onaj kom se najviše veselimo uključuje jednostavne dnevne komade.

Modna influenserka Jovana Sretenović ove jeseni nosi kožne pantalone ravnog kroja i visokog, nabranog struka. Dužina koju obično bira jeste ona do članaka.

Sve što vam treba da biste kopirali ovaj poslovni outfit jeste udoban džemper zanimljivih šara, cipele na štiklu, dobar komad nakita i naravno naočare kao dodatak svakom outfitu.

Kožne pantalone su toliko nosive da ih možete kombinovati sa omiljenim čizmama, kaputom u bilo kojoj nijansi, džemperi, majica, bodijima i nekoliko omiljenih detalja koji će najbolje pokazati vaš stil.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši