Materijal koji ove jeseni dominira? Definitivno koža je svakako pri vrhu onih najtraženijih, a jedan od popularnijih kožnih komada su pantalone. Raskošne jesenje boje neodoljivi su trend pa nije neobično što su se brzo uvukle u ormare ljubiteljki mode.

Ne nose se samo one rock'n'roll crne i pripijene, već su krojevi postali udobniji - od 'baggy' ili 'paperbag' kroja, a boje - buntovno crne, nežno pastelne ili vibrantne - bordo crvene, braon, zagasito zelene...

dunja jovanic u braon koznim pantalanoma
Instagram 

Ovakve pantalone oduvej nose nešto buntovničko, odvažno i neustrašivo, pa uz njih vežemo i takve modne kombinacije. Od rokerskog simbola, kožne pantalone su kroz modne dekade postale zaštitni znak mnogih ikona, a u 2021. se nosi nešto senzibilniji ton koji odlično može izgledati od jutra do večeri.

zorannah u crnim koznim pantalonama
Instagram 

Osim odvažnog kožnog 'looka', može se nositi i na suptilniji način, uz pletiva, košulje i bluze, uz kožne cipele i 'statement' torbu. Domaće influenserke poput Dunje Jovanić i Zorane Jovanović ih obožavaju, a u galeriji u nastavku teksta pogledajte kako ih kombinuju slavne dame sa svetske scene:

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, JosiahW / Backgrid USA / Profimedia Kako slavne dame nose kožne pantalone