Pevačica Sara Jovanović dve godine je u vezi sa producentom Milkom Babićem, ali reklo bi se da je njihovoj ljubavi došao kraj. Prema pisanju medija Sara ima novg dečka sa kojim je viđena u javnosti.

Pevačica je prvi put 2019. godine objavila da je u vezi sa Milkom, mediji su zatim pisali da je par počeo i da živi zajedno, ali se dosad nije oglašavala o raskidu. Ni za njen rođendan, koji je bio 29. oktobra, Jovanovićeva nije objavila zajedničke fotografije sa nekadašnjim partnerom.

Sada je u jednom restoranu na Dorćolu uhvaćena sa novim dečkom kako piše portal "24sedam". Kako se navodi Sara i njen partner ušli su u ugostiteljski objekat dobro raspoloženi, sve vreme su se smeškali, a zatim su u nekoliko navrata razmenili nežnosti.

sara jovanovic sa bivsim deckom
ATA Images 

Iako se nisu poljubili, Saru je dečko naizmenično držao oko struka i za ruku, pa je sasvim jasno da nije reč o prijateljstvu.

Par se u restoranu zadržao oko dva sata, a čim su završili sa jelom platili su i otišli dalje. Sarin partner je, kako se navodi, sportski građen, a oboje su imali opušten stajling.

sara jovanovic
Instagram 

Pevačica nije imala šminku, ali je zato osmehom zračila, te je bilo jasno da je emotivno ispunjena.

Ono što je moglo da se zaključi, s obzirom na to da Sara ne voli da komentariše privatni život, jeste da se sa bivšim dečkom Milkom rastala prijateljski, s obzirom na to da su i dalje prijatelji na Instagramu, te da lajkuju jedno drugom objave.

Instagram Sara Jo modna izdanja