Sara Jo nedavno je priznala da je raskinula vezu sa producentom Milkom Babićem.

Da stvari nisu okej bilo je jasno već neko vreme, a pogotovo kada 29. oktobra, kada je njen rođendan nije objavila zajedničke fotografije sa sada već bivšim dečkom.

Nakon toga pevačica je viđena u jednom restoranu na Dorćolu sa navodno novim partnerom, a u pitanju je slovenački plesač Žiga Sotlar kog smo već mogli da vidimo u spotu za njenu pesmu "Kaži mi".

kako su tvrdili izvori sa lica mesta, nisu se ljubili ali jesu razmenjivali nežnosti, a Saru je novi dečko naizmenično držao oko struka i za ruku, pa je bilo sasvim jasno zašto su mnogi pomislili da ipak nije reč samo o prijateljstvu.

sara jovanovic
Youtube 

Pevačica je nedavno na pitanja novinara o novom dečku uzvratila šaljivo sa: 

"Učim slovenački", a inače nije nikad bila osoba koja je svoj privatni život iznosila u javnost.

Kada je u pitanju njen bivši dečko Milko, poznato je da su se retko pojavljivali u javnosti, a vezu su obelodanili na Prajdu 2019. godine. 

Poslednji put su zajedno krajem juna, i to na premijeri koncertnog filma "Euforija" pop – rok benda Buč Kesidi. Milko je, iako producent, najmanje poznat domaćoj javnosti od svih njenih bivših momaka.

sara jovanovic sa milkom babicem
ATA Images 

Pre njega poznato je da je Sara bila i sa odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem. Bili su zajedno samo godinu dana, a prema pisanju medija, Sara je tokom 2014. godine odlučila da na vezu stavi tačku.

"Sara je često bila u Italiji, dok on zbog utakmica nije mogao da joj uzvrati istom merom. Činilo joj se da njegove emocije više nisu iste. Zato je odlučila da raskine", rekao je tada izvor za domaće medije.

aleksandar atanasijevic
pritnscreen/youtube 

Lepu pevačicu povezivali su i sa glumcem Viktorom Savićem, a iako nikad svoju ljubav nisu eksponirali u javnosti, izvor blizak paru tada je rekao da je jednostavno vreme bilo problem, te da je to bilo presudno.

Tokom 2019. godine obnovili su svoj odnos, ali ne romantični, već su zajedno snimali reklamu za Instagram.

Takođe, mnogi su zaboravili da su je na samom početku karijere povezivali i sa tada najpoznatijim reperom na sceni - Markom Šelićem Marčelom. Marčelo i Sara su u vezu uplovili nakon prijateljstva.

marcelo
pritnscreen/yotube 

"Ona je upoznala Marka preko zajedničkih prijatelja. Dopala joj se njegova muzika, ako i njegovi nastupi pred kamerama, bilo da je reč o muzici ili knjigama ili kada komentariše javnu scenu. Kako je i Sara po prirodi izuzetno buntovna kao Marčelo i ne prihvata društvene nametnute norme, to ih je dodatno spojilo. Nekoliko meseci njih dvoje su se družili, on joj je davao savete u kom pravcu bi trebalo da ide njena karijera… A onda se desila i ljubav. Nekoliko dana pred doček Nove godine ozvaničili su vezu i to otkrili svojim najbližim prijateljima", rekao je izvor za "Blic" početkom 2016. godine, kada je Sari bilo tek dvadesetdve.